MSNi tagasitulek (phew) ehk MSNi saaga, part III

Täna hommikul oli sant ärgata.. teadsin juba ette, et MSNi pole. Päev möödus MSNi puudumise tõttu tegusalt ning aktiivselt: koristasin, tegin koduseid töid, kirjutasin ühe essee, ning uurisin Wikipediast, kas Amy Winehouse on tulnukas või mitte. Kuid ärgu arvatagu, et kogu selle tegemise ajal mul hetkekski MSN meelest läks… vastupidi. Tatilapp oli kogu aeg käepärast, v.a siis kui need otsa lõppesid ja pidin toanaabrilt juurde laenama, kuigi talgi neid palju järel polnud.

Kella 14.00-iks täheldasin endal MSNI puudumise sümptomitena peavalu, 39 kraadist palavikku ja vere maitset suus. Lisaks tekkisid sügelised piirkonda, mida ma sündsuse huvides avalikult ei maini. Ühesõnaga ma ei pidanud vastu ja tegin seda, mida ma tavaolukorras poleks iialgi suuteline tegema: läksin Islamistika loengusse, et sealses võrgus MSNi kasutada.

Üldkokkuvõttes see mind päästiski – juba 2 minutit peale sisse logimist taandus palavik, avatari muutmisega kadus vere maitse keelelt ning peavalu kadus Mari saadetud sõnumiga, mis kõlas järgmiselt:

“Hey check out the pics from the crazy party!! they are nuts LOL! go here to see http://ristcom.partypartypics.info”

Ühesõnaga, mulle tuli elutahe tagasi. Õnneks märkasin ma siis ka seda, et üksteise järel hakkasid MSNi ilmuma inimesed ühikatest.. ehk siis MSN oli sealgi taastunud. Ma ei tea siiamaani, mis või kes selle ime tingis, kuid ime on see igaljuhul. Kes Hotmaili-kaitseinglitesse ei usu, ajavad jura.

Praegu istun juba 20 min ühikas ja MSNis… uuestisündinu tunne on. Ma loodan, et keegi teine ei pea kunagi sama läbi elama mis mina, kuid peaks see juhtuma, siis vb leiate siit juhiseid mis teid raskel tunnil avitavad. Ma seniks eemale, MSNis inimestega lobisema.

PS: sügelised MSNi tagasitulekuga ei kadunud, vb põhjustas neid miski muu. Uurin ja annan teile kindlasti teada