Sügispildid vol 2

Peale eelmise fotoseeria avaldamist paluti mul inimestest ka fotosid üles panna. Seetõttu jätsin hetkeks katki oma olemasoleva fotoprojekti (varsti tulekul) ning veetsin reede ja pühapäeva inimesi pildistades.

Seekord oli raskem seetõttu, et päev on kõvasti lühenenud ning valget aega vähe. Samuti üritasin inimeste nägusid mitte pildile jätta. Siiski valisin ma välja 12 parimat pilti ning panin need Photography lehele üles.

velance

3 Responses to “Sügispildid vol 2”

 1. Heidi said:

  Nov 09, 08 at 20:43

  Wow:) Päris mitu pilti said lemmikuks. Well done & Respect;)

 2. ACX said:

  Nov 09, 08 at 23:33

  Peab isegi tunnistama, et mingit annet sul on.

 3. The Ranger said:

  Nov 10, 08 at 23:52

  Minu meelest väga lahedad pildid, keep up the good work! See esimene “päeva parim pilt” on tõesti hea ning hommikune jalutuskäik koertega tekitas minus küsimuse, et kust tal küll need pildistamise ideed tulevad. Üle pika aja on need pildid, mis kannavad endas minu jaoks sõnumit ja tekitavad emotsioone. Ilus!