First (hate) post… ehk MSNi saaga, part I

Esimene postitus

Alguses ma arvasin, et esimest postitust on raske kirjutada, et nagu “iga algus on raske”. Kuna ma siin confisin seda blogimootorit, siis oli mul aega küll, et samal ajal oma esimene teema välja mõelda. Kahjuks pean aga tunnistama, et need mõtted jäid esialgu siiski tulemusteta… ning ma hakkasin juba vaikselt muretsema.

Õnneks on probleem lahendatud: minu esimene teema on tingitud elulisest asjaolust, ehk siis sellest, et täna hommikust alates keeldub MSN Messneger mind sisse logimast :@ ja ma olen selle üle VÄGA vihane…

Minu katsed MSNi jälle töötama panna on HALEDALT läbi kukkunud, kuigi ma olen omaarust juba kõike proovinud:

 1. tegin arvutile umbes 4 restarti
 2. tegin ruuterile 2 restarti
 3. lasin 2 korda MSN Messengeri üle installida
 4. muutsin ise registrit
 5. käisin Microsoft Live abileheküljel ja tegin kõik puntkid seal läbi

Tulemus: mitte midagi ei muutunud.

Ja asi polegi tegelikult selles, et mul niiväga VAJA oleks MSNi kasutada…  aga praegse probleemi juures masendabki mind see, et ma ei saa kelleltki selle kohta MSNis abi küsida…. ehk siis minu esimene postitus vastab täiega mu blogi nimetusele (Neverending Circle)

Kui te mind edaspidi veel kunagi MSNis näete, siis teadke et kõik lõppes õnnelikult. Kui mitte, siis teadke et asi lõppes minu jaoks õnnetult…. ja et ma olen sunnitud kasutama mingit muud suhtlusprogrammi (ICQ vms).

Eks aeg näitab

3,689 Responses to “First (hate) post… ehk MSNi saaga, part I”

 1. The Ranger said:

  Oct 29, 08 at 18:19

  Ja sellepärast polegi sind täna terve päeva MSN-is näinud.

  Cya @ICQ

 2. ACX said:

  Oct 29, 08 at 22:28

  Ma isiklikult ei armasta üldse seda blogi värki…

 3. ACX said:

  Oct 29, 08 at 22:29

  btw sa seda online MSNi proovisid?

 4. The Ranger said:

  Oct 30, 08 at 0:48

  ACX, ära ole nii tagurlik. Tänapäeva elu käib just blogides, ajalehed on igavik ning kuidas muidu kogu maailm su WC-s avastatud tõdesid teada saaks, kui mitte Velance’i blogi kaudu?

 5. ACX said:

  Oct 30, 08 at 22:07

  Mina avastan tõdesid ennast pestes… ja kuna ma ennast eriti ei pese siis pole nagu millesti rääkida ka. Ju vist maitse asi kõik see. Eks näis kaua Velanceil jaksu jagub :)

 6. The Ranger said:

  Oct 31, 08 at 1:37

  Ma juba joonistan kalendrisse kriipse, et kui kaua Velance vastu pidanud on. Peaks äkki hakkama panuseid tegema, et millal tuleb 2 posti päevas, millal langeb tootlikus ühele postitusele ja millal võib blogi ja Velance’i veebisaidi vahele võrdusmärgi tõmmata.

 7. ACX said:

  Oct 31, 08 at 10:50

  Uhhh peaks siis uue saidi tegema kus kõik pollid ja stuff üleval on, kahjuks/õnneks ei viitsi ma seda teha. (esimese hooga võiks öelda et isegi ei oska)

  Igatahes peamine on Velancei kurja chatiga spammida, kui blog ilmumata jääb, nii saab talle iga päev meenutada millise raske kohustuse ta enda kanda võtnud on.

 8. velance said:

  Oct 31, 08 at 11:34

  ahnii….. :D tahate sõda, siis saate selle
  kuulutan ühepoolselt välja sotsialistliku võistluse, mille eesmärgiks on tõsta uute postituste ilmumist 25% võrra !!!!

 9. The Ranger said:

  Oct 31, 08 at 13:12

  Velance, kas see oli viisaastakuplaan?
  ACX, selle püha ürituse nimel olen ma nõus isegi pisut aega pollide progemisele kulutama.

 10. ACX said:

  Nov 02, 08 at 17:50

  mida siin enam sõdida… juba on päevad möödas ilma uute blogita…

  -GAME OVER MAN-
  restart? y/n

 11. The Ranger said:

  Nov 02, 08 at 21:30

  Exactly! Velance, sa oled loobunud nagu näha. Me kõik mõistame sind.

  R.I.P.