WTFinfo?

98040t11h6a2bEino thanks a lot. Inimesel on niigi vastik päev olnud ja siis kui ta koju jõuab siis vahib talle selline artikkel näkku.

Räme “Pomm” tõesti… tahaks selle inimesega kohtuda kes selliseid asju kirjutab (või kuskilt välismaa tabloidist ümber tõlgib, nagu antud juhul ilmselt case on).

Tõsiselt nagu… sellise mage-nõme-mõttetu-ebameeldiv-debiilse artikli kirjutajal pole isegi selleks sündsust jätkunud et oma nimi kirjutisele alla panna. Ei tea kuhu ma siis antraksit saatma peaks? Elu24.ee kontorisse? (mis tegelt polegi väga halb mõte).

Anyways… tõepoolest kirvega näkku sellistele inimestele. Ja ma saaks isegi aru kui see artikkel on väljas ainult fakin elu24.ee-s, aga EI… see vahib sulle näkku ka siis kui sa Postimees.ee-st artikleid loed.

Jah, mul on täna kopp eest kõigest aga see on igatahes fakin debiilsus. Käige sinnasamusesse…

Muuseas, kuna selle peldikukirjanduse autoril ilmselt millestki paremast kirjutada ei ole, siis palun külastagu lehte totallylookslike.com… lugusid terveks aastaks.

Niikaua mingu ja onagu kuskil…

VägaVihaneVelance

6 Responses to “WTFinfo?”

 1. The Ranger said:

  Nov 28, 08 at 23:57

  Velance, osta omale elu ja lõpeta parem elu24.ee lugemine. Tuleb tervisele ja elule kasuks.

 2. velance said:

  Nov 29, 08 at 0:31

  jah.. selline kriitika tuleb küll VÄGA õigelt inimeselt ;) ja ma omaarust juba selgitasin et see kargab sulle ise näkku kui sa Postimees.ee-st uudiseid loed :(

 3. Siim said:

  Nov 29, 08 at 0:55

  Tsiteerime: “… sulle näkku ka siis kui sa …”
  Rõhutame: “ka”
  Järeldus: Sa lugesid sellest enne elu24.ee lehelt ja siis avastasid, et ka postimehe veebis on see tore uudis nähtaval :P

  See muidugi meenutab mulle praegu miks ma uudiseid ei loe…

  Aga jah, Rangeri soovitus tasub kaalumist!

 4. The Ranger said:

  Nov 30, 08 at 0:34

  Velance, loomulikult tuleb see õigelt inimeselt!

  Ma jätsin targu veelkord mainimata, kuidas sa kella neljast kella kümneni õhtul Balti Jaamas passisid. Ja seejuures tulemuseta, nagu siit blogistki lugeda võis. Eelmine blogipostitus on kindlasti sul ettenägelikult tehtud just seetõttu, et oma tõelist Balti Jaamas konutamise eesmärki varjata.

  Seda kõike minu poole kaheksast-poole kümneni BJ-s passimise vastu. Minu eesmärk oli muuseas läbipaistev kui päikeseline talveilm. Ma ootasin nimelt rongi ja kuna mägi Muhamedi juurde ei tulnud, siis pidi Muhamed mäe juurde minema ja nii ma siis pärast pooltteist tundi rongile vastu veeresingi. Tõsi küll, mitte mööda raudteed, sest hoolimata lumetormist oli kokkupõrkeoht siiski võimalik.

  Järeldus: Mul on suurem (elu) kui sul.

  Järeldus 2: Mu elu on mulle armsam kui sinu elu sulle (sest tegu oli ikkagi kriminogeense BJ-ga)

  Järeldust 3: Mu elu läheb mulle rohkem korda kui sinu elu sulle, sest ma sain aru, et BJ-s istumise asemel võiks midagi kasulikumat teha.

 5. velance said:

  Dec 01, 08 at 1:24

  kle Ranger, kui sul niipalju kõigile öelda on, siis hangi endale oma blogi (mis minu teada sul peaks juba olema tegelt)… aga siin niimoodi uut teemat ajama hakata ei ole ka ilus. Eetilisus siiski eelkõige…?

  Mis Siimu puutub, siis kuulsin ma viimati, et tal on raskusi enda kodust välja KAEVAMISEGA, sõna otseses mõttes. Niiet jõudu tööle, selle asemel et siin “filosofeerida”… ega lumi ennast ise ära ei korista

 6. Siim said:

  Dec 08, 08 at 19:55

  Oh, kallis Velance, novembri viimasel nädalavahetusel olin üldsegi pealinnas, ning oma nina toast välja ei pistnud…
  Aga meil on tegelikult väga üllas eesmärk – sind ikka õigel rajal hoida :)