Uued pildid

Kui ma seda seeriat kokku hakkasin panema, siis avastasin ma, et ma olen kogemata mõned pildid ära kustutand. See juhtus siis kui ma tallinnas drifti video jaoks mälukaarti tühjaks tegin. Silma järgi on mingi 200-300 pilti läinud :(

Seetõttu on ka Photography lehele ülespandud pilte seekord vähem, sellest ka nimetus “miniseeria”.

velance

4,420 Responses to “Uued pildid”

  1. The Ranger said:

    Nov 30, 08 at 0:40

    Need esimesed pildid on SUPER! Tõsiselt hea töö, nagu ma alati Velance’i pildistamisoskuse kohta kommenteerinud olen. Need hetked on nii hästi tabatud ja kompositsioon minu meelest viis pluss! Kui ikka vaatad seda pilti ja see räägib sulle midagi, tekitab erinevaid emotsioone, kannab endas sõnumit, siis tõesti, need lihtsalt on head pildid.

    Ja ikka ma küsin endalt, miks mina selliseid asju ei näe?