Lugejate kirjad

mailNagu teada on Neverending Circle juba mõnda aega netis üleval olnud. Selle aja jooksul olen siin lahanud erinevaid poliitilisi ummikseise, analüüsinud spetsiifilisi igapäevaelu valdkondi, andnud psühholoogilist nõu, pakkunud konstruktiivseid lahendusi lahendamaks ühiskondlikke probleeme jne.

Minu aktiivse ning kvaliteetse töö tõttu olen eriti viimasel ajal saanud suhteliselt palju tagasisidet. Kusjuures ma ei mõtle siinkohal mitte neid kiuslikke kommentaare, vaid tõsiseid ning huvitav-informatiivseid kirju, mis minu meiliaadressile on saadetud.

Kasutangi siinkohal juhust ning vastan viimase kuu jooksul mu inboxi saabunud kirjadele ükshaaval ning avalikult, et teistel ka sellest kasu oleks.

 • judson lorieОргия у бассейна
  Модель раздевается на подиуме
  http://www.nigeriajsrzu.chat.ru
  ————————–
  Vastus
  : Tänan sind, judson, selle lakoonilise kuid sügavamõttelise kirja eest. Vaatasin su kodulehekülge ning olin päris meeldivalt üllatunud kui hästi Sa tänapäeva videotehnoloogiast jagad. Samamoodi mõistan su soovi üle kanda orgija-traditsiooni oma basseinis veebikaamera kaudu.

  Kahjuks soovitan sul seesugune idee siiski maha matta. Esiteks seepärast, et judaismis tuntud orgija e “org-jawha” on siiski ainult enda perekonnale vaatamiseks. Ning elektrilised asjad basseinis ei too kunagi midagi head kaasa..
  ————————–
 • minaObama divides the country
  You have received this message because you opted in to receives Colorgraphic-Com pecial offers via email. Login to your member account to edit your email subscription
  ————————–
  Vastus: Ma küll ei mäleta, et ma endale sellise meili oleks saatnud, kuid teema on sellele vaatamata aktuaalne. Nagu siin Eestis, on ka USAs rahvas lõhestatud sama asja tõttu. Nimelt on USA uus president Barack Hussein Obama näidanud üles oma fašismi ning lasknud eemaldada Valge Maja ovaalsaalist G. W. Bushi vahakuju, mis seal juba 8 aastat laua taga istunud on. Toomata paralleele poolteist aastat tagasi toimunud sündmustega Eestis, väidan ma siiski, et Hussein on libedal teel…
  ————————–
 • Spiers Dalal wworld crisis
  FUCK CRISIS ! EARN MONEY NOW
  Click here
  ————————–
  Vastus: Suur tänu sulle, Spiers. Nagu kõigil, on ülemaailmne majanduskriis ka minu taskut kergendanud. Käisingi seal lehel ning võitsin endale tasuta auhinna, mis saadetakse mu kodusele aadressile kuu jooksul.
  PS: lisapunktid sinu optimistliku hüüdlause eest!!!!
  ————————–
 • 123greetings.comYou have received an eCard
  Good day.
  You have received an eCard
  To pick up your eCard, choose from any of the following options:Click on the following link (or copy & paste it into your web browser):
  http://zonzamas.info/ecard.exeYour card will be aviailable for pick-up beginning for the next 30 days.
  Please be sure to view your eCard before the days are up!
  We hope you enjoy you eCard.

  Thank You!
  ————————–
  Vastus: Tänan anonüümset saatjat selle aasta esimese jõulukaardi eest. Tegi südame soojaks kohe :)
  ————————–

 • minaCindy caught hot on tape
  You have received this message because you opted in to receives Sund Design pecial offers via email. Login to your member account to edit your email subscription .
  ————————–
  Vastus: Hmm.. jällegi olen ma iseendale kirja saatnud. Aga Attatchment’i unustasin lisada… :(
  ————————–
 • culley corlene Мечта нимфоманки сбылась
  Ночь жаркого бешеного секса
  http://www.pathfindvgkc.chat.ru
  ————————–
  Vastus: Tänud ka meie rahvusvahelistele lugejatele. Kahjuks ei saa kirjale vasata, ei tunne nii hästi vene keelt :(.. Sain siiski ühest sõnast aru (“нимфоманки“). Niiet misiganes seal kirjas on, ma olen igaljuhul huvitatud. Anna siis täpsemalt teada.
  ————————–
 • busse.uwe@web.de – Guaranteed investment! And don’t care about the crisis
  Hi there!
  I’m Thomas Moor, professional investor. I make $100,000 monthly almost doing nothing.
  Whether the markets slump fast or not, my yields are stable and high.
  Want to know how? Tired with uncertainty how to save savings?
  I have the right solution! Welcome to my home page:
  http://www.investhere.org/
  ————————–
  Vastus: Thank you, Thomas, for your letter. I am in great envy for your success :p However, I must forward you my sincere apologies, for I have already received consultation on this matter and have already been issued a free prize (that’s right!). I will send you that e-mail, and I hope you will be satisfied ;)
  ————————–
 • risto.jogi Ona lyubit spermu
  Miniatyurnaya krasotka razdvigaet nojki
  http://www.arroyo15093.chat.ru
  ————————–
  Vastus: Aitäh kirja eest, Risto Jogi. Mu vene keel on natuke vildakas, aga kui ta Spermu-t armastab, siis soovin neile õnne ning palju järelkasvu. Kui teil aga armukolmnurga teema on, siis nuta end tühjaks ning leia endale keegi teine. Maailmas on rohkemgi Spermu-sid kui tema… Peaasi – pea püsti!
  ————————–
 • risto.******t@21k.eeGood length, cheap, easy
  Penis Growth Pills & Penis Growth Patch
  About this mailing:
  You are receiving this e-mail because you subscribed to MSN Featured Offers. Microsoft respects your privacy. If you do not wish to receive this MSN Featured Offers e-mail, please click the “Unsubscribe” link
  ————————–
  Vastus: Suur-suur aitäh MSNile ning 21Koolile, et nad mind jõuluajal meeles peavad. Kuid kahjks lugesin ma paar päeva tagasi elu24-st, et eesti meestel on suuruselt kolmas peenis, niiet mul abi vaja ei ole. Pealegi on mul eelmistest jõuludest niigi natuke tablette veel järel ;)
  ————————–
 • minaChildhood infection
  You have received this message because you opted in to receives Momondo Production pecial offers via email. Login to your member account to edit your email subscription
  ————————–
  Vastus: hmm… jälle mina? Tegelikult on nendes kirjades midagi kahtlast, but I can’t quite put my finger on it… Aga selle paistetusega on juba aastaid korras. Mõnikord siiski veel sügeleb, aga üldiselt on kõik hästi.
  ————————–

Siinkohal tahan veelkord tänada kõiki usinaid lugejaid ja kirjade kirjutajaid. Vastan teie kirjadele edaspidigi, niiet jätkake samas vaimus.

NB: kuna ma eelmisest spämmiintsidendist õppisin seda, et siia blogisse ei maksa inglisekeelseid asju panna, siis on sellele postitusele kommentaarid keelatud. Loodetavasti saavad kõik kommentaatorid sellest aru. Spämm on vastik asi. Ma ei viitsi tõsiselt sellega tegeleda. Ma ei taha seda isegi näha.